Praktische informatie

Esma, bloeddrukmeting Huisarts Den Haag Leyweg

Praktische informatie

De praktijk is gevestigd op de begane grond in een mulitfunctioneel pand. Naast onze huisartsenpraktijk bevindt zich in dit gebouw o.a. een apotheek, een fysiotherapiepraktijk, een diëtiste, een verloskundige en een logopediepraktijk.

Inschrijven als nieuwe patiënt

De praktijk kenmerkt zich door een relatief jonge patiëntenpopulatie. Inwoners uit ons werkgebied kunnen zich inschrijven. U kunt een inschrijfformulier krijgen bij de balie. We moeten u helaas wel melden dat we op dit moment een wachtlijst hebben. Als we een plekje voor u hebben, wordt u gebeld door een van onze assistenten.

Bloedprikken in de praktijk

Bloedprikken in de praktijk kan op maandag en woensdag tussen 8 en 11 uur.

Herhaalmedicatie

Herhaalrecepten zijn recepten die u eerder van uw huisarts gekregen heeft. Bel hiervoor naar ons praktijknummer 070 209 24 04 en toets een 2. U kunt ook etiketten van doosjes meenemen en in het receptenbak bij de balie deponeren of via de assistente bestellen. Recepten die u in de ochtend heeft aangevraagd, kunt u dezelfde dag bij uw apotheek ophalen.

Praktijkondersteuning

Onze praktijkondersteuner somatiek (POH-S) is Hulya.

 

De POH-S heeft een opleiding gevolgd om een aantal taken van uw huisarts over te nemen, met de nadruk op het begeleiden van een aantal chronische aandoeningen (suikerziekte, hoge bloeddruk, astma, COPD etc.). De POH-S heeft een eigen spreekuur en legt ook huisbezoeken af. Er is indien nodig overleg tussen de POH-S en de huisarts.

.

Onze praktijkondersteuners geestelijke gezondheidszorg (POH-GGZ) zijn Emine en Onur.

 

De POH-GGZ ondersteunt de huisarts bij het verlenen van zorg aan patiënten met lichte psychische en/of psychosociale problemen, denk aan angst, stress of somberheid. Patiënten uit de praktijk kunnen op verwijzing van de huisarts bij de POH-GGZ terecht voor diverse psychische klachten.

.
In samenwerking met de POH-GGZ, hebben we een paar sites geselecteerd. Belangrijk is dat deze sites voldoen aan onze criteria. Mocht het nodig zijn en is zelfhulp niet de weg, dan staan wij natuurlijk geheel tot uw beschikking.
.
Grip op je dip

Voor jongeren tussen de 16-25 jaar met depressieve klachten. Online zelfhulp, gratis en anoniem.
.
Mirro Burn out
Rouwverwerking, gameverslaving en mantelzorg. Online zelfhulp, gratis en anoniem.
.
Mentaalvitaal
Informatie over mentale fitheid.

Doktersassistente

Onze assistentes zijn Berivan, Birsen en Damla.
.
De assistente kan veel van uw vragen beantwoorden. Verder heeft zij een eigen spreekuur, waarin zij diverse verrichtingen en onderzoeken doet (injecties, oren uitspuiten, bloeddruk- en bloedsuikercontroles, wrattenbehandeling, wondbehandeling, uitstrijkjes, tapen, teledermatologie, 24-uurs bloeddrukmeting, enkel-arm index etc). Alle vragen van patiënten en behandelingen worden nabesproken met uw huisarts.

Translate »
Call Now Button