Praktijkinformatie

B. Kaya, huisarts Den Haag

Spreekuren

Huisartsenpraktijk Leyweg is dagelijks van 8.00 – 12.00 en 13.00 – 17.00 uur telefonisch bereikbaar voor het maken van afspraken, (herhaal) recepten en opvragen van uitslagen. Bij spoed toetst u een 1, als u de assistente wilt spreken toetst u een 2.

 

Tussen 10.00 en 10.30 zijn wij vanwege administratieve werkzaamheden en overleg alleen bereikbaar voor spoedgevallen.

 

Tussen 12.00 en 13.00 hebben wij lunchpauze en zijn we uitsluitend bereikbaar voor spoedgevallen.

Consult

Wij reserveren voor ieder consult 10 minuten. Indien u meer tijd nodig denkt te hebben, kunt u dit bij het maken van uw afspraak bespreken met de assistenten.

Telefonische afspraak met de huisarts

Indien u iets telefonisch wilt bespreken met de huisarts, kunt u dit aangeven bij  een van onze assistenten. De huisarts zal u aan het einde van de ochtend of middag terugbellen.

Huisbezoek

Wanneer het niet mogelijk is om zelf naar de praktijk te komen, dan kan de huisarts u ook thuis bezoeken. Dit kan indien u te ziek, (tijdelijk) gehandicapt of slecht ter been bent.
.

De assistente beoordeelt, eventueel samen met de huisarts, of een huisbezoek nodig is. In de praktijk zijn de mogelijkheden voor onderzoek en behandeling beter. Het huisbezoek is niet bedoeld voor mensen die geen tijd of vervoer hebben om naar het gewone spreekuur te komen.

Spoedgevallen

Bij verwondingen of spoedeisende klachten kunt u ook direct naar de praktijk komen. De praktijk is geopend op werkdagen tussen 8.00u en 17.00u. Als u belt dat u eraan komt, kan de huisarts alvast rekening houden met uw komst.

Vakantie | Avond-, Nacht- En Weekenddienst (ANW)

Tijdens vakantieperiodes of bij langdurige afwezigheid van een van de artsen, kan het voorkomen dat in de praktijk een waarnemend huisarts werkzaam is.
.
Uiteraard bent u vrij in de keuze van een arts, dit hoeft niet steeds dezelfde te zijn. Bij afwezigheid van de arts van uw voorkeur kunt u een afspraak maken met een van de andere aanwezige artsen, indien nodig dezelfde dag. Of u kunt wachten tot de arts van uw voorkeur weer aanwezig is.
.
Wij werken in de praktijk met een geautomatiseerd medisch dossier. Dit houdt in dat zo nodig elke arts uw actuele medische situatie en voorgeschiedenis kan raadplegen. Natuurlijk heeft het wel de voorkeur om met hetzelfde medische probleem bij dezelfde arts terug te komen.

Werken bij

Op dit moment hebben we geen openstaande vacatures.
.
Open sollicitaties zijn altijd welkom.
Stuur je sollicitatiebrief inclusief cv per e-mail naar praktijkmanager@huisartskaya.nl.

Klachtenprocedure

Als huisartsenpraktijk willen wij ons werk graag zo professioneel mogelijk uitvoeren en vinden wij het belangrijk dat u ons vertrouwt. Natuurlijk kan het voorkomen dat u geen goed gevoel heeft over het contact met onze praktijk. Zo vindt u bijvoorbeeld dat u niet serieus bent genomen of heeft u de praktijk niet goed kunnen bereiken. Wij willen dat dan graag zo snel mogelijk weten, zodat wij dit met u kunnen bespreken en wij ervan kunnen leren.
.
U kunt uw klacht of opmerking indienen door zich rechtstreeks tot een van onze medewerkers te wenden. Eén van onze medewerkers neemt uw klacht dan zo snel mogelijk in behandeling. Ook kunt u de praktijkmanager mailen met uw vraag of klacht (praktijkmanager@huisartskaya.nl).
.
Ziet u ondanks ons eigen klachten protocol geen kans om met de praktijk het geschil / klacht op te lossen, dan kunt u zich wenden tot SKGE. Dit is een onafhankelijke organisatie.

Emine, consult POH GGZ

Meer informatie? Thuisarts.nl!

Kijk voor meer informatie op www.thuisarts.nl. Thuisarts.nl is bedoeld voor mensen die informatie zoeken over gezondheid en ziekten. U kunt de informatie op de website gebruiken:

   • om gezond te blijven;
   • om klachten zelf aan te pakken;
   • als u zich afvraagt wanneer u naar de huisarts moet gaan;
   • als u zich wilt voorbereiden op een gesprek met uw huisarts;
   • als u de uitleg en adviezen nog eens na wilt lezen na een bezoek aan uw huisarts;
   • als u op zoek bent naar meer informatie over een onderwerp.

.
Huisartsen gebruiken Thuisarts.nl als ondersteuning bij hun voorlichting aan patiënten voor, tijdens en na het consult.

thuisarts

Op reis? Kijk op Reisprik.nl

Reisprik is een landelijk netwerk van gespecialiseerde huisartsenpraktijken voor reizigersadvisering en vaccinatie. Opgericht in 2009 bestaat het netwerk ondertussen uit meer dan 90 praktijken verspreid over heel Nederland. Van de bij Reisprik aangesloten praktijken mag u kwaliteit en service verwachten. Zo kunt u via internet uw afspraak maken, kunt u snel terecht en wordt u vakkundig geadviseerd. Ook bij terugkomst kunt u bij vragen rekenen op ondersteuning. Kijk voor meer informatie op www.reisprik.nl

reisprik logo
reisprik
POH Somatiek Den Haag

Rijbewijskeuring

Indien u een rijbewijskeuring nodig heeft kunt u een afspraak maken met een van de huisartsen in onze praktijk. De keuring wordt uitgevoerd door een andere arts dan uw eigen huisarts. U dient de voorzijde van het keuringsformulier vooraf in te vullen en te ondertekenen en een urinemonster mee te nemen naar de keuring.

 

Translate »
Call Now Button